Marcel Ciolacu: Parlamentul României susține aderarea Finlandei și Suediei la NATO

sursa foto: europa fm

Parlamentul României susține aderarea Finlandei și Suediei la NATO, anunță joi președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

„Parlamentul României susține aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Consolidarea parteneriatului de securitate din cadrul alianței nord-atlantice a fost mereu o prioritate pentru Partidul Social Democrat, iar decizia luată de cele două guverne social-democrate din nordul Europei reprezintă un important pas spre dezvoltarea NATO”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, lider al PSD, s-a întâlnit joi cu ambasadoarele celor două țări.

„Am transmis acest mesaj de solidaritate și de sprijin partenerilor din Finlanda și Suedia în cadrul unei întâlniri pe care am organizat-o astăzi la Palatul Parlamentului cu ambasadorii celor două țări în România, în cadrul căreia am discutat și despre întărirea cooperării economice și militare.Astăzi, în acest context dificil, fiecare român poate spune cu lejeritate că #NoiSuntemNATO, dar nu pot să nu fiu mândru de contribuția semnificativă avută de Partidul Social Democrat la aderarea la NATO și consolidarea poziției noastre în interiorul alianței”, conchide Ciolacu.