Mihai Tudose îl mitraliază pe ministrul Energiei: ‘O mare parte din haosul de azi i se datorează’

sursa foto: antena3.ro

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a pus tunurile pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, căruia îi reproșează „haosul” de azi din energie.

„Eu îmi mențin opinia că o mare parte din haosul de azi i se datorează. El a avut o strategie. Eu nu contest că fiecare are strategia lui, dar domnia sa a aplicat ideea lui. A convins pe cei responsabili de idea lui, însă rezultatele nu sunt cele scontate. (…) Dacă eu trebuie să fac ceva și nu fac, iar dacă nu fac ceva, iau din altă parte și spun că ce am luat din altă parte nu e bun, de ce nu am făcut eu? De ce nu a făcut el, că el e șef de filă. Pe Energie, Ministerul Energie e șef de filă. Nu poate să spună acum că a primit de nu știu unde… Îi trebuia un vinovat. Uitați-vă la competențe. Nu poate să vină ANRE să reglementeze el piața de nebun”, a spus Tudose.

Întrebat dacă Virgil Popescu e singurul vinovat care a uitat să supraimpoziteze traderii, social-democratul a spus: „El e de vină, el își asumă treaba asta. Dar cine ați vrea să fie de vină, dvs și cu mine?!”.