Miniștrii PSD tremură, Marcel Ciolacu vorbește despre remaniere: ‘Din punctul meu de vedere se impune’

sursa foto: europa fm

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a arătat de părere că se impune o remaniere guvernamentală „până la finalul anului” și susține că se face „o monitorizare pentru fiecare ministru”.
„Din punctul meu de vedere se impune, până la sfârşitul anului, să fie o remaniere în Guvern”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena 3.
Întrebat dacă ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, va fi remaniat, liderul PSD a răspuns că primul ministru nu i-a solicitat acest lucru.
„Urmează să avem discuţii. Nu vreau să vorbesc de vreun coleg sau de cineva. Mie, primul ministru nu mi-a cerut să fie schimbat domnul Vasile Dîncu. (…) Depinde cum vrem să avem o abordare în politică de acum încolo. Dacă vrem să avem aceeaşi abordare pe care am avut-o timp de 30 de ani, care nu ne-a adus tocmai în locuri fericite şi cred că nu am avut eficienţă guvernamentală pe care ne-o dorim cu toţii. Cred că abordarea corectă este cea pe care o spun eu: primul ministru este cel care vine şi face propunerile. În guvernul de coaliţie luăm deciziile în interiorul coaliţiei”, a mai declarat preşedintele PSD.