Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, huiduiți la Iași. Reacția liderului PSD: ‘Eu chiar vă iubesc’

sursa foto: digi24

Premierul Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderul PSD, au fost huiduiți în timp ce și-au susținut discursurile în Piaţa Unirii de persoane care luau parte la celebrarea Unirii Principatelor Române.

„Rădăcinile României europene se regăsesc în Unirea Principatelor, act vizionar realizat prin unitatea de voință în jurul valorilor și obiectivelor comune. Unirea Moldovei cu Țara Românească nu ar fi fost posibilă fără acțiunile curajoase ale pașoptiștilor, fără munca neobosită a elitei intelectuale din cele două principate, fără demersurile neîntrerupte ale diplomației românești pe lângă cancelariile marilor puteri și mai ales fără susținerea populară a românilor. (…) România este astăzi în fața unei etape importante pentru viitorul nostru. Miza comună este strâns legată de dezvoltarea în ritm accelerat și consolidarea locului în rândul statelor dezvoltate ale Europei și ale întregii lumi”, a spus Nicolae Ciucă.

Acesta a spus că e nevoie de reducerea decalajelor între state și orașe și între regiunile României. El a spus, în discursul de la Iași, care sunt obiectivele sale pentru Moldova și s-a referit, în primul rând, la Autostrada A7, care are perspective certe de realizare și la A8, Autostrada Unirii, Târgu-Mureș-Iași-Ungheni.

După Nicolae Ciucă, la microfon a urmat președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Și el a fost huiduit și le-a răspuns protestatarilor spunând: „Eu chiar vă iubesc”.

„Eu chiar vă iubesc”, a spus Marcel Ciolacu atunci când au început să se audă fluierături şi huiduieli din mulţimea adunată în Piaţa Unirii din Iaşi.

Premierul Nicolae Ciucă, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, participă marți la manifestările de Ziua Unirii, la Iași.

Este prezent și George Simion cu mai mulți membri și simpatizanți AUR, alături de care a organizat un protest pe străzi.