Nicolae Ciucă, vizită de lucru în judeţele Brăila şi Buzău, fiefuri PSD

sursa foto: zf.ro

Premierul Nicolae Ciucă efectuează vineri o vizită de lucru în judeţele Brăila şi Buzău. Șeful Executivului va vizita mai multe firme din cele două judeţe, dar şi şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila.

Potrivit programului anunţat de Biroul de presă al Guvernului, la Brăila, prim-ministrul Ciucă va merge la societatea Yazaki România SRL.

Ulterior, acesta va vizita şantierul podului suspendat peste Dunăre. Licitaţia pentru realizarea podului suspendat peste Dunăre, cea mai mare lucrare de infrastructură din România din ultimii 30 de ani, a fost câştigată, în ianuarie 2018, de asocierea a două firme, una din Italia şi cealaltă din Japonia, iar contractul prevede ca lucrarea să se finalizeze în 2023. Podul va avea o lungime de 1.974 de metri, dintre care 1.120 de metri reprezintă deschiderea centrală, la care se adaugă două deschideri laterale de 489 de metri pe malul dinspre Brăila şi 364 de metri pe malul dinspre Tulcea. La momentul finalizării, va fi al treilea pod din Europa din punctul de vedere al deschiderii centrale şi al lungimii.

La Buzău, premierul va vizita societatea Green Grup Ţinteşti şi fabrica de ulei Bunge.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.