Noul ministru al Educației, la prima ședință de guvern. Ce mesaj i-a transmis Nicolae Ciucă

sursa foto: gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă se declară bucuros de „creșterea prezenței feminine în guvern” și i-a transmis noului ministru al Educației, Ligia Deca: „Aveți o emisiune pe cât de dificilă pe atât de frumoasă”.

„Doresc să îmi exprim bucuria că avem o creștere a prezenței feminine în guvern. Doamna ministru, aveți o emisiune pe cât de dificilă pe atât de frumoasă. Sunt convins că veți folosi toate cunoștințele și energia pentru a continua să facem ceea ce se cuvine astfel încât să asigurăm șansa la educație tuturor copiilor și tinerilor din țara noastră și de asemenea să ridicăm nivelul calității în sistemul de educație din România”, a spus Ciucă, la începutul ședinței de Guvern.

„Ați fost parte la proiectul „România educată”, ați participat, de asemenea, la dezbaterile publice ale pachetului legilor educației. Sunt convins că împreună cu echipa dumneavoastră la minister veți face ceea ce este necesar astfel încât până la finele lunii octombrie să avem pachetul de legi la guvern și în luna noiembrie să fie înaintat spre dezbatere și aprobare în Parlament”, a continuat premierul.