Vasile Dîncu neagă zvonurile privind remanierea sa: ‘Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum’

sursa foto: antena3.ro

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, afirmă că nu i s-a reproşat nimic cu privire la activitatea sa şi cataloghează drept „fake news” informaţiile privind remanierea sa.

„Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum, nici premierul, nici preşedintele, nici Marcel Ciolacu. Ştirile acestea care apar pe surse, fără nicio sursă identificabilă şi care se repetă, când e vorba de ministrul Apărării şi în timpul acestui război hibrid, au o anumită direcţie, au o anumită semnificaţie, pot fi înţelese, pentru că încerci să dai o senzaţie de nesiguranţă, încerci să dai senzaţia că politica este greşită sau că cineva a greşit în sistemul de apărare sau că nu funcţionează apărarea. Nu am avut nicio discuţie, evident că am discutat şi cu premierul României despre aceste lucruri, nimeni nu a pus vreodată problema unei remanieri în Guvern. Deci nu numai despre mine, dar şi despre altcineva. Nu s-a pus această problemă”, a declarat Vasile Dîncu, miercuri seară, la Antena 3.

El a catalogat drept „un fake news care a funcţionat destul de bine” ideea remanierii sale, spunând că nu îl „emoţionează asemenea ştiri”.