Viorica Dăcilă, despre revenirea în politică: ‘Nu pot să rămân indiferentă’

sursa foto: antena3

Fostul premier Viorica Dăncilă a explicat luni seară, la Etno Tv, de ce a decis să se întoarcă în politică. Ea a spus că nu poate rămâne „indiferentă de modul în care o duc românii în ziua de astăzi”. „De aceea m-am şi reîntors în politică, pentru că, dacă doar stăm şi privim pe margine, nu se va schimba nimic”, a spus fostul premier.

„Dacă ne uităm la situaţia actuală, în care economia este prăbuşită, românii se confruntă cu foamete, sărăcie, cu frigul, sunt multiple probleme la care clasa politică nu are un răspuns adecvat.

Toate acestea m-au făcut să revin în politică. Dacă lucrurile mergeau bine, dacă ţara mergea într-o direcţie bună, dacă românii o duceau mai bine, atunci drumul meu cu siguranţă era în afara politicii. Deci nu pot să rămân indiferentă”, a mărturisit Viorica Dăncilă, luni seară, la Etno Tv.

Viorica Dăncilă rupe tăcerea despre protestul din 10 august: ‘Premierul a fost Paul Stănescu, dar nu am văzut pe nimeni care să îl întrebe ce s-a întâmplat atunci’

Viorica Dăncilă a vorbit și despre plecarea sa din fruntea PSD.

„Nu m-a deranjat faptul că au trădat-o pe Viorica Dăncilă, ci faptul că au trădat ceea ce au promis românilor. Acest lucru m-a deranjat foarte mult pentru că poate că situaţia României ar fi fost alta. (…) Eu nu le port pică, nu am resentimente faţă de aceste persoane, pentru că mergem pe credința autentică, iar credinţa presupune iubire şi iertare. (…) Nu a fost miza mea de a intra în politică şi a distruge Partidul Social Democrat”, a afirmat Dăncilă.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.