Accident mortal în Prahova: O fetiță de 8 ani și mama ei, lovite în plin

sursa foto: gazeta de sud

O fetiţă de 8 ani şi mama ei au fost accidentate, joi dimineaţă, în județul Prahova. ISU Prahova anunță că accidentul s-a produs în comuna Plopu. O mașină a acroșat doi pietoni, mamă și copil, și din primele informații venite de la salvatori, fata în vârstă de opt ani a murit. Femeia în vârstă de 33 de ani are un traumatism cranio-cerebral și fractură deschisă la picior.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, un şofer în vârstă de 42 de ani a surprins şi accidentat doi pietoni care se aflau în traversarea părţii carosabile, evenimentul având loc la intrare în comuna Plopu.

La fața locului intervin mai multe echipaje medicale, de la Poliție și pompieri. De asemenea, pe drumul județean va ateriza elicopterul SMURD.

„La data de 12 mai a.c.., în jurul orei 7.30 în comuna Plopu, pe DJ 102 E s-a produs un accident rutier. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu a accidentat doi pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile”, au anunțat polițiștii.

În acest caz va fi deschis un dosar penal.