Atenție, români! Poliția Română trage un semnal de alarmă asupra unei noi metode prin care hoții încearcă să facă rost de bani

sursa foto: playtech.ro

Poliția Română trage un semnal de alarmă asupra unei noi metode prin care hoții încearcă să facă rost de bani.

„Niciodată nu este prea târziu să ne protejăm de tot ce înseamnă FAKE! PolițiaRomână nu trimite astfel de mail-uri! Recomandăm să nu dați importanță unor astfel de mesaje, mail-uri sau orice altă abordare similară. Sesizați-ne dacă ați suferit vreo vătămare a intereselor legitime”, se arată într-o postarea a Poliției române.

Autorii mailului fals se prezintă polițiști și cer plata unor amenzi, după ce victimele ar fi accesat site-uri cu caracter sexual.

Victimele sunt amenințate inclusiv că numele lor va apărea la televizor: „Veți fi înregistrat ca infractor sexual și, așa cum indică procedura de urgență, informațiile dumneavoastră vor fi transmise asociațiilor care luptă împotriva pedofiliei și mai multor canale naționale de televiziune pentru o difuzare masivă, astfel încât familia dumneavoastră, rudele dumneavoastră și întreaga Franță să știe ce faceți în fața calculatorului”.

„Puteți să citiți câteva rânduri și o să observați că mail-ul este plin de greșeli… Traducerea a dat eroare. Să auzim doar de bine!”, adaugă Poliția în postare.