Cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis la înmormântarea Reginei Elisabeta

sursa foto: Andrea Tincu/Facebook

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au participat luni la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a ales o rochie neagră, din catifea, care a stârnit reacții diverse.

Soția lui Klaus Iohannis a colaborat cu designerul român Andreea Tincu pentru cele două ținute pe care le-a purtat la funeraliile Reginei Elisabeta.

Rochia neagră, cu un design simplu, clasic și din catifea a stârnit o serie de reacții în contradictoriu. Inclusiv, Cătălin Botezatu a criticat aspru alegerea vestimentară a lui Carmen Iohannis.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, a spus designerul, potrivit a1.ro.

Și în social media, piesele vestimentare ale doamnei Iohannis au fost intens comentate. Mulți internauți au considerat că rochia de catifea a costat o adevărată avere, cu toate că Carmen Iohannis nu face extravaganțe când vine vorba de ținutele pe care le alege pentru evenimente.

Prețul rochiei de catifea, care este căptușită 100% cu mătase, este de 2750 lei. Carmen Iohannis nu o va păstra, însă, ci o va înapoia designerului care a creat-o pentru a fi vândută din nou. Suma obținută din vânzarea articolului va fi donată.