Detalii șocante după incendiul din Capitală în care au murit trei copii. Declarațiile contradictorii ale mamei lor

sursa foto: alba24

Marți dimineață un incendiu cumplit a avut loc în Sectorul 5 din Capitală în care 3 copii și-au pierdut viața. Se pare că mama copiilor este cea care a anunțat tragedia la 112, însă polițiștii au considerat că aceasta a dat declarații contradictorii, motiv pentru care femeia a fost chemată la audieri suplimentare.

Cei trei copii locuiau cu chirie în casa în care a pornit incendiul, alături de mama lor. Tatăl copiilor este plecat la muncă în străinătate.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, patul în care se aflau cei trei copii ar fi luat foc după ce unul dintre micuți s-a jucat cu o brichetă. Simțindu-se vinovat, băiețelul a încercat să își ascundă fapta, însă văzând că lucrurile au escaladat, a început să țipe după ajutor.

Mama, trezită de fumul gros și de țipetele băiatului, ar fi apucat doar să sune la 112 și să îi scoată pe micuți în curte, dar pentru că s-a gândit că le-ar putea fi frig și că ar răci i-a băgat înapoi în camera unde locuiau.

Deși trece prin clipe cumplite, femeia a fost chemată la audieri, deoarece polițiștii au găsit neconcordanțe în declarațiile femeii, aceștia fiind de părere că ar fi fost omise părți din adevăr, conform Știrile ProTV. Între timp, trupurile micuților au fost duse la INML pentru autopsie, iar polițiștii de la Serviciul Omoruri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă care vizează deocamdată fapta și nu o persoană anume.