Durere în familia Roxanei Donisan, suceveanca ucisă de rechin în Egipt. Părinții fac mărturisiri tulburătoare: ‘Mi-a sărit inima din loc’

sursa foto: suceava-smartpress.ro

Durere în familia Roxanei Donisan, suceveanca ucisă de rechin în Egipt. Tatăl Roxanei a povestit că a aflat de la ştiri despre faptul că o româncă a murit în staţiunea în care se afla fiica sa, iar apoi poliţiştii au mers acasă la el pentru a-i lua datele şi pentru a-l înştiinţa că va lua legătura cu oficialii MAE din Egipt.

„Am aflat de la ştiri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani. A venit apoi poliţia să ne ia date personale, probabil şi să mă înştiinţeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră. Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura şi a confirmat că este fata noastră şi că este la spital, dar nu mai e în viaţă. Să pic de pe scaun, stăteam la masă şi vorbeam la telefon. Soţia a avut o presimţire rea de cum a văzut informaţia pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică şi personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgenţe a răspuns, mi-a confirmat şi domnişoara aia. Discuţiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a declarat tatăl Roxanei Donisan luni, la Antena 3.

Mama Roxanei a povestit cu lacrimi în ochi că fiica ei era pasionată de scufundări şi se antrenase cu un instructor. În pandemie îşi făcuse chiar poză cu un delfin în una din excursii.

„Am văzut la televizor şi mi-a sărit inima din loc”, spune mama Roxanei. Ea a povestit cu a apelat la o vecină „care are telefon performant, să trimită un mesaj”, cu speranţa că fiica ei nu a păţit nimic. Roxana însă nu a mai răspuns, iar mama s-a gândit că nu şi-a luat telefonul pe plajă.

„Era foarte grijulie, ştia că stăm cu grijă, ne suna”, a mai spus mama Roxanei care a mărturisit că fiica sa era o persoană credincioasă ce „mergea la biserică duminică de duminică”, dar totodată „suferea grozav că nu o iubeşte nimeni”.

Roxana Donisan avea 40 de ani şi nu era căsătorită. Ea a lucrat ca asistent preparator la SNSPA, iar din 2008, era inspector superior la Executare silită în cadrul ANAF Suceava.