Jandarm găsit împușcat în locuința sa din Otopeni

sursa foto: pixabay

Un jandarm a fost găsit decedat în locuinţa sa din Otopeni, judeţul Ilfov, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov urmând să facă o anchetă.

„Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 8,34, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuinţa sa. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Otopeni pentru efectuarea de activităţi din competenţă. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului respectiv”, informează IPJ Ilfov.

A fost anunţat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov.

Cazul va fi preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea cercetărilor, stabilirea cu exactitatea a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

„Jandarmul era ofiţer în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate”, precizează Biroul de presă al Jandarmeriei Române.