Militar găsit mort într-un hotel din București. Avea o foarfecă înfiptă în gât

sursa foto: playtech.ro

Un militar francez a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din București. Militarul a fost găsit mort de cameristă. Potrivit acesteia, avea o foarfecă înfiptă în gât. Bărbatul se afla în pat și nu s-au găsit urme care să arate că ușa camerei a fost forțată.

Nu au fost găsite urme de luptă în camera de hotel, lucrurile nu erau răvășite. Urmează să fie percheziționate autoturismele militarilor cazați în hotelul respectiv. Este așteptat să ajungă la fața locului un procuror de la Parchetul Militar pentru a coordona ancheta.

În momentul de față, oamenii legii iau în considerare varianta sinuciderii. La fața locului de află echipaje ale Poliției și un procuror de la Parchet. Aceștia verifică imaginile de pe camerele de supraveghere și încearcă reconstituirea ultimelor ore din viața bărbatului.

Urmează ca această anchetă să fie preluată de Parchetul Militar.

Militarul avea 41 de ani și se cazase la hotelul din București pe 3 noiembrie, alături de alți militari francezi. Avea camera rezervată până pe 3 ianuarie.

Franța conduce Grupul de Luptă al NATO din România, constituit începând cu luna mai, în cadrul căruia se află aproximativ 800 de militari francezi.