Nu e banc! Director din Consiliul Județean a picat examenul pe care tot el l-a organizat. Era singurul candidat și a ieșit pe locul doi

sursa foto: pixabay

Un director de la stat a reușit să pice un concurs pe care chiar el l-a organizat, fiind, de altfel, unic candidat. Iogen Gânju ocupă de 4 ani funcția de director tehnic al Consiliului Județean Iași, dar este interimar.

Ei bine, Gânju a vrut să-și „securizeze” un post de Șef Birou Patrimoniu, și-a stabilit singur tematica, a fost unicul concurent și totuși a luat sub baremul minim de 80 de puncte, informează Reporteris.ro, relatează Bugetul.ro.

Cu nota 68,80, el a fost declarat respins la proba scrisă. Conform sursei citate, Iogen Gânju a semnat el însuși organizarea concursului, a stabilit datele examenului, bibliografia și tot el a concurat. Tot el a și picat. Fiind bun, rămâne totuși director tehnic, tot interimar.

Deși concursul a fost unul intern, de promovare, în care aveau voie să se înscrie doar funcționari publici, nici așa directorul Gânju n-a putut lua examenul, deși a fost candidat unic, scriu jurnaliștii ieșeni.