Percheziţii la distribuitori de heroină din Capitală

sursa foto: digi24

La data de 8 iunie 2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog efectuează 11 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, constând în distribuirea de heroină consumatorilor din Municipiul Bucureşti.

La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 15 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog şi al luptătorilor din cadrul B.S.I.J. „Vlad Ţepeş”.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.