Sfâșietor: mesajul-testament al lui Cami, tânăra care s-a sinucis după ce băiețelul ei s-a înecat

sursă foto: Facebook

Cu doar câteva zile înainte de drama teribilă care a întristat România, Camelia, tânăra mamă care s-a sinucis după ce copilul i s-a înecat, posta pe rețelele sociale următorul mesaj, aproape premonitoriu.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”.

Micuțul Albert iubea să se bălăcească, după cum mărturisesc apropiații familiei. Tragedia s-a petrecut fulgerător: într-un moment de neatenție al mamei, copilul s-a aruncat în piscina din fața casei și s-a înecat pe loc. SMURD-ul nu a reușit să-l readucă la viață, deși resuscitarea a durat zeci de minute. După ce a fost declarat decesul copilului, mama a luat-o la fugă pe un câmp de lângă casă. A fost găsită abia după câteva ore, spânzurată, într-o pădure din apropiere.

Șocați de evenimente, vecinii din Găești spun că tânăra era o mamă minunată, care și-a dorit copilul din tot sufletul și care și-ar fi dat și viața pentru el.