Un cunoscut judecător român și-a injectat benzină în vene. El fusese suspendat din magistratură în urma unor scandaluri

sursa foto: spynews.ro

Judecătorul Gabriel Apostol, din Pitești, suspendat din magistratură în urma unor scandaluri, a murit după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Deocamdată, nu se știe de ce a apelat judecătorul la un asemenea gest.

Fostul magistrat Gabriel Apostol a recurs la gestul necugetat joi dimineața. Salvatorii au fost chemați să intervină de către cineva din familie.

La locul indicat a fost găsit bărbatul, care își injectase în vene un lichid de culoare galbenă, cu miros specific de benzină.

Bărbatul a fost dus la spital conștient. Aici, starea sa s-a alterat, cel mai probabil din cauza lichidului injectat, care a ajuns în tot organismul, prin intermediul sângelui.

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Pitești l-au intubat pe fostul magistrat și au primit acordul pentru a fi transferat la Spitalul de Urgență Floreasca, din Capitală.

Din nefericire, pacientul a decedat pe drumul spre București.

În acest caz, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Gabriel Apostol a fost președintele Secției Penale a Judecătoriei Pitești. El fusese suspendat din magistratură în luna mai 2014 după un incident pe Autostrada A1, când a lovit doi polițiști. O lună mai târziu, după un scandal într-un magazin din oraș, fostul magistrat a accidentat voit un angajat, luându-l pe capotă, notează presa locală.

Judecătorul Gabriel Apostol a fost în sezonul 2014 concurent la „MasterChef“ pentru a-i demonstra soţiei, de care era despărțit, că merită să obțină un șorț pentru talentele sale culinare.