Vouchere pentru alimente, anulate. Capcana în care au picat mulţi români

sursa foto: digi24

Mai mulţi români care primesc vouchere pentru alimente în valoare de 250 de lei spun că s-au trezit cu cardurile blocate, după ce nişte greșeli banale i-au costat scump.

Oamenii au primit vouchere sociale pentru alimente oferite prin programul guvernamental „Sprijin pentru România” pentru a cumpăra produse alimentare și mese calde, iar unii beneficiari au achitat cu ele detergenţi ori mâncare pentru animale, potrivit bzi.ro.

Informaţia a ajuns şi la autoritatea emitentă a cardurilor pe care erau încărcate o dată la două luni cei 250 de lei, iar dispozitivele de plată au fost blocate.

„Dragi utilizatori de carduri sociale primite de la Stat, nu cumpăraţi nimic, decât alimente pentru oameni, nu cumpăraţi hrană pentru animale, pentru că vi se vor bloca cardurile şi ajutorul este anulat!

Nu cumpăraţi şerveţele, hârtie igienică, detergenţi etc., chiar dacă magazinul vă spune că e ok! Noi am pierdut dreptul pentru că am cumpărat 2 cutii hrană pentru căţel, la casa de marcat ni s-a spus că este ok, dar după, ni s-a anulat dreptul de a mai beneficia de aceşti bănuţi pe motiv că sunt destinaţi strict pentru hrana oamenilor!

Copilul meu nu mai poate beneficia de acest ajutor! Mare grijă!”, este unul dintre sutele de mesaje ale românilor care s-au trezit că au voucherele pentru alimente blocate.