Vremea rea s-a dezlănțuit în Teleorman / FOTO

sursa foto: ISU Teleorman / Facebook

Zeci de copaci au fost doborâți de vântul puternic de duminică seara în județul Teleorman. Peste 50 de pompieri militari, alături de autoritățile locale și cele din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman au intervenit duminică seara în sprijinul populației.

Astfel, au fost degajați 35 de copaci doborâți de vânt în municipiul Turnu Măgurele, unul în Roșiorii de Vede, unul în Nenciulești și unul în localitatea Putineiu. De asemenea, s-a intervenit pentru îndepărtarea unui TIR răsturnat pe carosabil în municipiul Turnu Măgurele și a unui unui stâlp de electricitate căzut pe carosabil în zona municipiului Turnu Măgurele.

Tot în Turnu Măgurele, pompierii au acționat pentru îndepărtarea elementelor de construcție doborâte de vânt, constând în 7 acoperișuri și o baracă, dar și pentru îndepărtarea arborilor căzuți pe 14 autoturisme.

Autoritățile au asigurat degajarea copacilor și elementelor de caroserie căzute pe patru conducte de gaz, avariate, în municipiul Turnu Măgurele.

Mai multe localități din județul Teleorman au fost duminică seara sub cod roșu de vijelii.