Mitică Dragomir și protestatarul Marian Ceaușescu, primele declarații după incidentul din centrul Capitalei

sursa foto: digisport.ro

Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, și protestatarul Marian „Ceaușescu” au făcut primele declarații despre incidentul de marți seară, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal – Mitică Dragomir susține că totul a fost bine planificat și că au fost și alte persoane care l-au atacat, nu doar Ceaușescu.

„Eu am vrut să mă duc la mașina și să plec. Dacă te oprește cineva și te injură pe stradă, nu reacționezi? Acțiunea s-a desfășurat foarte rapid, nu am putut să sun la 112. Totul s-a întâmplat în doar 10 secunde. Pune unul câinele pe tine, iar tu suni la 112?”, a declarat Mitică Dragomir, la Realitatea PLUS.

Cred că victima sunt eu, a spus Marian „Ceaușescu” după incident.

„Cred că victima sunt eu. Eu l-am criticat pe acest Mitică Dragomir pentru cât a furat. El și-a adus șoferul să mă bată. Eu doar l-am criticat, el a sărit mereu la bătaie. Diferența între Dumitru Corană și Mitică Dragomir este mare. El nu avea comportamentul acestui personaj sinistru din politică. Când a ieșit el de la postul TV B1 i-am adus doar critici, iar el și șoferul au sărit să mă lovească. Ăsta cred că a fost ordinul lui Mitică Dragomir”, a declarat Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”, la Realitatea PLUS.