Doliu în lumea muzicii populare! O artistă îndrăgită a murit la scurt timp după ce fanii au încercat să o salveze

sursa foto: pixabay

O artistă îndrăgită a murit la scurt timp după ce fanii au încercat să o salveze. Simona Maria Teodorescu era o cântăreață de muzică populară din zona Banatului, foarte iubită și apreciată, însă destinul i-a fost frânt mult prea devreme.

După o lungă și grea suferință, artista a plecat la ceruri să le cânte îngerilor melodiile din Banatul pe care l-a iubit și slujit zeci de ani.

Recent, Simona Maria Teodorescu a ajuns de urgență la spital, unde avea nevoie urgentă de sânge.

Atunci când au aflat că artista are mare nevoie de ajutor, reprezentanții primăriei din Mehadia, Caraș Severin, dar și sute de fani s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au încercat să îi salveze viața.

”Apelăm la solidaritate în sprijinul consătencei noastre, Simona Maria Teodorescu. Indragita solista de muzica populara SIMONA MARIA TEODORESCU are nevoie urgenta de sprijinul nostru. Fac un apel solidar către toți cei care o cunoasteți si cei care vreți sa o ajutați. Are nevoie urgentă de sânge. Grupa 01. Toți cei care vreți sa o ajutați mergeți la centru de transfuzie și spuneți că vreți să donați pentru SIMONA MARIA TEODORESCU internată la ATI Spitalul Judetean Resita. Haideți cu toții sa facem un gest din suflet pentru o persoana care ne înveseleste sufletul cu melodiile ei”, este unul dintre apelurile pe care consătenii artistei l-au făcut pe rețelele de socializare.

Din păcate, apelurile au fost zadarnice pentru că la doar câteva zile Simona Teodorescu a decedat.

Vestea morții artistei a căzut ca un trăsnet peste familia, prietenii dar și fanii săi. Rețelele de socializare sunt pline cu numeroase mesaje de-a prin care apropiații își exprimă regretul pentru moartea interpretei.

”Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Drum lin printre îngeri”, au scris apropiații pe pe rețelele de socializare.