Impact nimicitor între două TIR-uri pe Valea Oltului: doi morți / UPDATE

sursa foto: gazeta de sud

UPDATE 10.22: IPJ Vâlcea a anunţat că şi al doilea bărbat, şoferul celuilalt TIR, a murit
*
Două TIR-uri, unul încărcat cu borcane de muştar şi celălalt cu seminţe de floarea soarelui, s-au ciocnit frontal, luni dimineaţă, pe DN 7, în zona Brezoi-Proieni din judeţul Vâlcea. Un bărbat, cetăţean turc, a murit, iar un bărbat şi o femeie, români, au fost grav răniţi.

La fața locului au fost trimise şase autospeciale de intervenţie (1 autospeciala de stingere cu apă şi spuma, 1 SMURD şi 1 descarcerare şi 3 echipaje ale SAJ).

Potrivit estimărilor preliminare, au rezultat 3 victime: un bărbat de naţionalitate română, care a fost găsit încarcerat, conştient, fiind preluat de un echipaj SAJ şi transportat la UPU Vâlcea; o femeie de naţionalitate română, care a fost aruncată prin parbriz, fiind găsită inconştientă, a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la UPU Vâlcea; un bărbat de naţionalitate turcă, a fost găsit încercerat, fără semne vitale. Trupul acestuia a fost descarcerat.

„În timpul intervenţiei, victima conştientă a strigat după o persoană pe nume Alina, astfel că se consideră că ar mai putea exista încă o victimă. Deocamdată nu a fost găsită, dar zona este cercetată în continuare”, au arătat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.