Cancelarul Austriei, vizită în Bulgaria. Europarlamentar PNL lansează critici: ‘Tot ce face este doar pentru propria sa imagine’

sursa foto: digi24

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan afirmă marţi, despre cancelarul Austriei şi anunţul vizitei acestuia în Bulgaria că „tot ce face este doar pentru propria sa imagine în Austria”, iar faptul că va vizita Bulgaria pe 23 ianuarie nu înseamnă că Austria va ajuta Bulgaria.

„Tot ce face cancelarul Austriei este doar pentru propria sa imagine în Austria. Singurul lucru care îl interesează este să câştige capital politic în Austria. Faptul că va vizita Bulgaria pe 23 ianuarie nu înseamnă că Austria va ajuta Bulgaria”, afirmă europarlamentarul PNL într-o postare pe Facebook.

Siegfried Mureşan se declară convins că oficialul austriac nu va face nicio promisiune Bulgariei.

„Sunt convins că în cadrul vizitei nu va face nicio promisiune Bulgariei, nu va face nicio declaraţie pozitivă privind Schengen, ci va continua cu discursului agresiv pe tema migraţiei. Merge în Bulgaria doar pentru a avea o nouă ocazie de a comunica pe tema migraţiei publicului din Austria înaintea alegerilor regionale din 29 ianuarie”, mai spune liberalul.