Ciolacu anunță că va veni cu propunerea pentru Ministerul Apărării cât de curând. Ce spune despre un schimb de ministere

sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri, că va veni cu propunerea pentru Ministerul Apărării cât de curând. El a menţionat că în momentul acesta, ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister şi a fost Şeful de Stat Major.

Întrebat când va veni PSD cu o propunere de ministru al Apărării, Marcel Ciolacu a răspuns: „Cât de curând. În momentul acesta, ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister şi a fost Şeful de Stat major. Nu este o problemă în acest moment, la Ministerul Apărării”.

Despre afirmaţiile europarlamentarului PNL, Rareş Bogdan, care preciza că PNL nu va renunţa la niciun minister liberal, Ciolacu a răspuns: „Dintotdeauna trebuie să existe şi nea Ion de la raion, nu înseamnă că eu trebuie să îi răspund”.

”O să venim cu o decizie împreună, cât de curând”, a mai spus el.

Întrebat dacă va exista o negoiciere în coaliţie pentru un schimb de ministere între PNL şi PSD, Ciolacu a răspuns: „Nu, nu consider că este o abordare serioasă un eventual troc, dar are loc o discuţie în coaliţie”.