Marcel Ciolacu dezvăluie ce a discutat cu Nicolae Ciucă la Vila Lac

sursa foto: antena3.ro

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre întâlnirea de la Vila Lac cu premierul Nicolae Ciucă, că au trecut în revistă ce anume se renegociază în PNRR. El a arătat că procentul de 9% din PIB pentru pensii nu va mai exista în PNRR.

„Am avut o întâlnire de lucru, nu este nici prima nici ultima. Aceste întâlniri le avem destul de des. După cum ştiţi, astăzi domnul prim-ministru este la Bruxelles şi am trecut în revistă, şi împreună cu ministrul Fondurilor, ce anume se renegociază şi cum a rămas negocierea stabilită. Ce mă bucură şi am spus şi în intervenţia mea, am scos anumite proiecte prinse care erau nişte aberaţii (..) Pe lângă cele două miliarde care nu ne lipsesc, ştiţi foarte bine că am avut creştere economică şi au fost retrase atât de la creditare cât şi din granturi, în acest moment sperăm să prindem pentru agricultură, pentru irigaţii, peste 2 miliarde de euro din alte capitole pe care noi nu le-am considerat o urgenţă pentru România”, a spus Ciolacu.

Despre procentul de 9% din PIB pentru pensii, cuprins în PNRR, Marcel Ciolacu a spus că acel procent, „cu certitudine nu va mai exista în PNRR”.

Liderii coaliţiei de guvernare s-au întâlnit, marţi seară, Vila Lac.