Ciolacu și Cîțu, criticați dur din cauza măsurile sociale propuse: ‘Parcă ne uităm la desene animate cu Tom și Jerry’

sursa foto: rfi.ro

Măsurile sociale propuse de PSD și PNL și vehiculate în aceste zile sunt „populiste” și nu rezolvă problema scumpirilor, a declarat marți la RFI deputatul Ionel Dancă, membru al formațiunii Forța Dreptei.

„Pare o întrecere socialistă în cadrul coaliției de guvernare, între PNL și PSD, cu măsuri dintre cele mai populiste, unele de-a dreptul comuniste, de parcă s-ar pregăti pentru anticipate. În fiecare zi, vedem tot felul de astfel de măsuri propuse ba de PNL, ba de PSD, într-o cafteală continuă între Ciolacu și Cîțu, de zici că ne uităm la desene animate cu Tom și Jerry. Domnii Ciolacu și Cîțu se aleargă, se împiedică, își pun piedici în fiecare zi și lumea se uită înnebunită la ei, ca la desene animate. Din când în când, în aceste episoade, mai apare și cunoscutul buldog, care doarme în cușcă, premierul Ciucă”, a declarat Ionel Dancă, la RFI.

PSD propune vouchere de 50 de euro pentru cei cu venituri mici, până la finalul acestui an și un voucher de 30 de euro pe lună pentru elevii care primesc burse sociale, conform unor surse politice citate de site-urile de știri. La rândul său, PNL propune vouchere de 100 de euro, până în vara anului viitor, potrivit unor surse liberale citate de Digi24, în timp ce președintele partidului, Florin Cîțu, a vorbit recent despre o reducere a CAS cu cinci procente.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.