Florin Cîțu s-a întâlnit cu liderul republicanilor din Camera Reprezentanţilor. Printre temele abordate, sancțiuni mai dure împotriva Rusiei

sursa foto: Florin Cîțu / Facebook

Creşterea bugetului României pentru apărare la 2,5% din PIB, necesitatea unor sancţiuni mai dure, imediate, împotriva Rusiei şi stadiul proiectelor privind securitatea energetică a ţării noastre au constituit temele abordate de preşedintele Senatului, Florin Cîţu, într-o întâlnire cu liderul republicanilor din Camera Reprezentanţilor, Kevin McCarthy.

„Am avut o discuţie bună cu Kevin McCarthy, liderul republicanilor din Camera Reprezentanţilor, despre creşterea bugetului României pentru apărare la 2,5% din PIB, despre nevoia imediată de sancţiuni mult mai dure împotriva Rusiei şi despre stadiul proiectelor care, în parteneriat cu SUA, vor asigura securitatea energetică a României”, a scris Cîţu, marţi, pe Facebook.
Preşedintele Senatului efectuează, împreună cu o delegaţie de parlamentari, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, la Washington, până pe 30 martie, având întâlniri cu reprezentanţi ai Legislativului SUA, ai mediului de afaceri, precum şi ai comunităţii româneşti din zonă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.