Ciprian Ciucu recunoaște că documentul ASPA nu era falsificat: ‘De dragul adevărului…!’

sursa foto: digi24

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu are o nouă reacție în cazul scandalului cu ASPA, la șase zile de la moartea Anei Oros Daraban, femeia sfâșiată de câini.

După ce a acuzat reprezentanții ASPA de fals în acte, a revenit și a spus că a verificat documentul prezentat de aceștia și că este real.  Este vorba despre un document care arată că s-ar fi intervenit pentru capturarea câinilor în zona Lacul Morii, cu o săptămână înainte de tragedie.

”Update, de dragul adevărului: Am verificat, documentul prezentat de ASPA se referă la o altă locație aflată la peste un 1km distanță de Drumul la Roșu, unde a fost făcută sesizarea PLS6 și a fost semnat câteva ore mai târziu de către un alt polițist local care nu avea cunoștințe despre sesizarea inițială. Nu este un document falsificat, așa cum am crezut inițial, dar manipularea rămâne: ce prezintă ASPA are legătură cu un alt loc, la 1 km distanță. Voi prezenta întotdeauna adevărul.

Incredibil, s-a ajuns la falsificarea de documente! Acest lucru este penal! Polițistul Local nu a semnat acel proces verbal! Nu au venit la sesizare! Au publicat în presă în urma cu câteva minute, un document falsificat. Vom cere o expertiză grafoscopică!

ASPA, vă afundați singuri!

Ireal, incredibil ce se întâmplă în administrația publică a Bucureștiului în anul 2023!”, a scris Ciprian Ciucu pe o rețea socială.

Din ziua în care femeia a fost ucisă și până seara trecută, ASPA a capturat 36 de câini doar în zona lacului Morii.