Gabriela Firea, critici dure la adresa lui Nicușor Dan: ‘Aștept măcar scuze publice’

sursa foto: Gabriela Firea / Facebook

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, îl critică pe Nicușor Dan pentru că nu a luat măsuri după ce au apărut informații că iubita consilierului său pentru mobilitate și transport a mers la un festival în Cluj cu mașina Primăriei Municipiului București. „Aștept de la Nicușor Dan măcar scuze publice pentru gestul consilierului său”, spune fostul primar al Capitalei.

„Nicușor Dan tace de o săptămână în cazul consilierului personal care a mers cu mașina primăriei la Electric Castle! Au trecut deja șapte zile de când am văzut cu toții mașina de serviciu folosită în interes personal, iar actualul primar general nu a oferit explicații și nici nu a luat vreo măsură. Chiar nu-l interesează nici o secundă legile din România?!

Am auzit explicația oferită de consilierul personal. E reacția tipică oamenilor din jurul lui Nicușor Dan și care se consideră stăpâni pe oraș. Mașina primăriei este pentru interes de serviciu, iar participarea la festivalul de la Cluj nu era o sarcină profesională. Sau era?
E cu atât mai halucinantă declarația consilierului care spune că poate a fost iubita lui acolo cu mașina! E și mai grav pentru că iubita, fie ea și angajată a instituției, nu avea dreptul legal să folosească mașina. Vă imaginați ce scandal ar fi făcut Nicușor Dan dacă un consilier al meu ar fi făcut așa ceva?!
Eu sper ca organele abilitate să se sesizeze în acest caz. Nu cred că pot închide ochii chiar la toate ilegalitățile făcute de “salvatorii Bucureștiului”. Dar trebuie și Nicușor Dan să ia măsuri! Sau nu vrea să-l piardă pe consilierul personal care trece peste funcționari publici și schimbă caietele de sarcini la licitații importante?!
Aștept de la Nicușor Dan măcar scuze publice pentru gestul consilierului său. Cu toții parcă erau profesioniști și cinstiți. În campanie”, scrie Firea pe Facebook.