Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Nicușor Dan: ‘Nu are capacitatea să conducă primăria’

sursa foto: digi24

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică la Antena 3 despre Nicuşor Dan că cel mai bine este să îşi dea demisia şi să lase bucureştenii să găsească un viceprimar, pentru că nu are capacitatea de a conduce administrativ Capitala României.

„E membru PNL, USR, nu știu? Mi s-a adresat cu . Când făceam toate nenorocirile pe care le invocă președintele, când vindeam Ardealul, nu m-am adresat cu . E o constatare. I-am zis , cu toate că a furat alegerile să fie acolo primar. Nu am înțeles de ce mi se adresează mie, nu sunt prim-ministru. Dar tu te interesezi de căldură bucureștenilor pe 10 noiembrie? Eu cu Toma de la Buzău avem discuții din iulie despre abordarea cu termoficarea în Buzău. Cică să sune Ciolacu pe ministrul Finanțelor, păi în noiembrie vrei să îl sun? Să fac trafic de influență?”, a Marcel Ciolacu.

Ciolacu a spus despre Nicușor Dan că are excedent, sunt date publice, de 200 de milioane de lei și îi cere ajutorul.

„O să discutăm în coaliție dacă prim-ministrul dorește să o avem, că nu e în atribuțiile mele, să vadă de ce să ajute Bucureștiul, dacă e așa o catastrofă. Rectificarea se face la sfârșitul lui noiembrie, dar tu ești primar și te trezești pe 10 noiembrie că ai o discuție în ce privește încălzirea? Pentru mine, îmi mențin părerea, e bine să își dea demisia și să lase bucureștenii să găsească un viceprimar, nu are capacitatea să conducă primăria. Nu înseamnă că nu are minte, dar nu are știință administrativă să conducă. Liberalii trebuie să recunoască că au greșit când l-au susținut pe Nicușor”, a afirmat liderul social-democrat.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan declara săptămâna trecută că îl roagă pe preşedintele PSD să dea telefon la ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, astfel încât să rezolvăm problema cu datoria restantă pentru Termoenergetica. Nu cerem mai mult decât s-a dat celorlalte localităţi din România, a mai afirmat primarul.