Marcel Ciolacu, ironic la adresa lui Rareș Bogdan: ‘Suntem oameni responsabili și serioși, totuși, sau vorbim ca să vorbim?’

sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Liderul PSD Marcel Ciolacu a vorbit marți despre demiterea conducerii ANRE solicitată de prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

„În octombrie echipa de conducere a ANRE își termină mandatul. Suntem oameni responsabili și serioși, totușși, sau vorbim ca să vorbim?”, a spus Marcel Ciolacu, în replică la declarațiile lui Rareș Bogdan.

El îl invită pe prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan să propună un președinte ANRE care să fie „un foarte bun specialist în energie”.

„Îl invit pe Rareș Bogdan să vină cu un foarte bun specialist în energie pentru viitorul președinte al ANRE și dacă CV-ul o să ne impresioneze pe mine și pe colegii mei noi îl vom susțține în Parlament. Nu am nicio reținere să găsim un specialist, dar dacă dânsul și-a luat această responsabilitate, îl invit să vină cu un specialist pentru șefia ANRE”, a conchis Ciolacu.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a lansat un atac dur la ANRE, vineri, după ce instituția a transmis că ordonanța de plafonare a prețurilor poate scoate de pe piață unii furnizori de energie.