Ministrul Energiei, amenințat cu moartea: ‘Oare așa arată România noastră? Asta numim ?’

sursa foto: Virgil Popescu / Facebook

Ministrul Energiei Virgil Popescu a reafirmat luni seara că nu se va introduce nicio taxă pentru prosumatori. El spune că USR și AUR au trunchiat adevărul.

„Nu punem nicio taxă! Regret că în goana asiduă după faimă și potențiale voturi unii alimentează ura, propagând doar un singur punct de vedere și acela fiind eronat. Prin așa zisa taxă, care de fapt nu există, cei de la USR și AUR au trunchiat adevărul pentru a stârni, din nou, furia mai multor români, care, pe bună dreptate, nu au nici datoria, nici timpul necesar, să facă analiză pe text de tehnică legislativă. Libertatea de exprimare este uneori greșit înțeleasă, drept urmare, din păcate, mulți dintre cei care au luat pe nemestecate informația îmi doresc moartea și mă cu cele mai vulgare invective. Oare așa arată România noastră? Asta numim ?”, a scris luni seara, pe Facebook, ministrul Energiei.

El arată că și-ar dori să trăiască într-o țară în care să nu fie constant amenințat cu moartea.

„Nu e nevoie să fiu simpatic pentru toată lumea, dar mi-aș dori să trăim într-o țară în care să nu primesc constant amenințări cu moartea. Sunt un om al dialogului, al soluțiilor și niciodată nu voi putea accepta orice abatere de la regulile de bun simț, de la încălcarea drepturilor fundamentale ale ființei umane”, a adăugat Virgil Popescu.

El a mai infirmat luni, într-o conferință de presă, introducerea unei taxe pentru prosumatorii de energie electrică.