Virgil Popescu, atacuri în rafală la adresa liderului AUR după scandalul făcut la Ministerul Energiei: ‘O trompetă a lui Putin’

sursa foto: gov.ro

Ministrul Energiei Virgil Popescu și-a început conferința de presă cu atacuri la adresa liderului AUR, George Simion, care a făcut scandal în sediul instituției. „Simion nu este decât o trompetă a rușilor, o trompetă a lui Putin, care acționează împotriva intereselor statului român”, a spus Popescu.

„Conferința de presă nu putea fi ținută în prezența dlui Simion și a antecedentelor dlui Simion, care are foarte multe derapaje și comportament deviant. Singura miză pentru care a venit aici a fost să facă circ, așa că cred că decizia înțeleaptă a fost să amânăm. Ce a făcut astăzi George Simion e o bătaie de joc. Să vii, practic să încerci să denaturezi o conferință de presă și să nu o lași să se întâmple înseamnă că ai un scop ascuns, pentru că nu întâmplător azi a intrat în vigoare embargoul asupra petrolului rusesc. Tot azi a intrat în vigoare plafonarea prețului la țițeiului rusesc. S-au întâmplat două lucruri care pun în dificultate regimul din Rusia, care limitează veniturile Federației Ruse. Iar azi dl. Simion e prezent aici, încercând să nu putem transmite aceste mesaje. Încă o dată, dacă mai era nevoie, George Simion nu este decât o trompetă a rușilor, o trompetă a lui Putin, care acționează împotriva intereselor statului român”, a spus Virgil Popescu.