Nicolae Ciucă și-a depus candidatura la șefia PNL

sursa foto: Nicolae Ciuca / Facebook

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus, miercuri, candidatura pentru funcția de președinte al PNL.

„Am decis să-mi depun moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al PNL. Am decis să îmi asum această responsabilitate după o discuție pe care am avut o cu colegii și, desigur, în urma analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice. Partidul Național Liberal este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării”, spune Nicolae Ciucă.

El spune că una din condițiile esențiale pentru buna guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie și o concentrare a tuturor asupra obiectivelor.

„O altă condiție extrem de importantă este să avem o coaliție stabilă, în care dialogul cu partenerii să fie calea de rezolvare a tuturor problemelor care pot să apară din cauza divergențelor ideologice”, adaugă Ciucă.

„Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” este titlul moțiunii cu care candidează Nicolae Ciucă.

„De când am intrat în Partidul Național Liberal am putut să simt capacitatea liberalilor de a se mobiliza și de a asigura administrarea țării, de la nivel local, până la nivel guvernamental. Știu însă că există soluții ca lucrurile să se îmbunătățească în zonele în care nu stăm așa bine. Acest lucru va fi însă un efort comun al nostru al tuturor. Acest lucru l-am spus tuturor colegilor mei, acum nu este vorba despre o persoană, ci este vorba despre toată echipa liberală, care trebuie să fie conștientă că de activitatea fiecăruia dintre noi depinde scorul electoral al partidului. (…) Obiectivul meu este întărirea partidului și pregătirea alegerilor următoare. (…) Eu sunt adeptul faptelor și știu un lucru sigur – românii îi vor aprecia pe cei care reușesc să treacă țara prin perioade grele și să o ducă în direcția bună”, mai spune premierul.

Congresul extraordinar al PNL are loc duminică, la Palatul Parlamentului și este organizat după demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.