PSD o presează pe Clotilde Armand să majoreze bursele

sursa foto: zf.ro

Grupul consilierilor locali PSD Sector 1 a convocat miercuri, 31 august, orele 10:00, o ședință extraordinară a Consiliului Local pentru a majora bursele sociale, de merit şi de studiu pentru elevi. Proiectul prevede creșterea cu 30% a acestor burse, dar și acordarea unei sume de 1.000 lei, la începutul anului școlar, pentru elevii care au cea mai mare nevoie de sprijin.

„Nepăsarea și lipsa de inițiativă a primarului Clotilde Armand nu pot bloca la nesfârșit Primăria Sectorului 1 și de aceea am luat această inițiativă împreună cu grupul consilierilor locali PNL Sector 1. Ne-am obișnuit ca Armand să absenteze, dar facem un apel către consilierii locali USR și PMP să participe la această ședință și să voteze proiectul de majorare a burselor. Nu puteți rămâne impasibili, nu vă puteți nesocoti mandatul primit de la cetățeni”, se arată într-un comunicat de presă.

Florin Manole, președintele PSD Sector 1, spune că social-democrații preiau inițiativa în Consiliul Local Sector 1.

„Vom convoca ședințe extraordinare pe fiecare temă importantă, vom veni cu proiecte concrete precum acesta și vom forța Primăria să înceapă să lucreze pentru cetățeni”, încheie Manole.