Rareș Bogdan ‘a explodat’ după votul Austriei: ‘Fiecare român și companie de stat să-și închidă conturile la Raiffeisen și Erste’

sursa foto: digi24

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan cere companiilor de stat să-și închidă conturile de la Raiffeisen și Erste: „comportamentul Austriei a fost sfidător, revoltător, agresiv și nesimțit la adresa României”.

„Eu o spun extrem de direct. Astăzi, împotriva intereselor României și românilor a fost Austria. Din acest moment, fiecare cetățean român și mai ales companiile de stat din România – Romgaz, Transgaz, Hidroelectrica, Electrica, toate companiile mari de stat care în acest moment au carduri bancare și conturi bancare prin care rulează zeci, sute de milioane de euro lunar prin Raiffeisen și Erste Bank sunt obligați de către fiecare român în parte să-și închidă conturile de la Raiffeisen și Erste, pentru că comportamentul Austriei a fost sfidător, revoltător, afgresiv și nesimțit la adresa României. Voi solicita celor din consiliile de administrație de la companiile de stat să meargă la alte bănci”, a spus, la Antena 3, Rareș Bogdan.