Scandal în coaliție privind schimbarea directorului din Portul Constanța. Explicația lui Marcel Ciolacu: ‘Era dezastru’

sursa foto: digi24

Președintele PSD Marcel Ciolacu a comentat, marți, schimbarea directorului din Portul Constanța, Florin Goidea.

„Eu nu am avut niciodată discuții despre împărțirea Portului Constanța, despre funcții care nu sunt politice. Din câte știu acolo a expirat un mandat pe 109 și a fost o schimbare. Eu îmi aduc aminte că am fost de două ori cu ministrul Transporturilor în Portul Constanța. Îmi aduc aminte că și domnul prim-ministru a fost în Portul Constanța și de încă nenumărate ori a fost ministrul Transporturilor. Ne-a găsit nepregătiți acea zonă și categoric lucrurile nu funcționează cel puțin când am fost eu cu domnul ministru, nu funcționau cum ne-am fi dorit să funcționeze lucrurile în Portul Constanța. Unde este problema? Era Portul Constanța vreo oglindă? Era totul ok? Eu îmi aduc aminte că am găsit un dezastru”, a spus Ciolacu.

Liderul PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a criticat rcent decizia Ministerului Transporturilor de a-l schimba pe managerul Portului Constanţa.

„Îmi exprim îngrijorarea faţă de această decizie incorectă şi nepotrivită de a-l înlocui pe Florin Goidea de la conducerea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, un manager performant, care a revitalizat portul prin investiţii, prin elaborarea de proiecte şi accesarea fondurilor europene. Acesta are experienţă în domeniul maritim, cunoaşte activitatea portului, dar ca manager şi-a câştigat respectul prin echidistanţă, echilibru, performanţă şi prin faptul că şi-a câştigat funcţia prin concurs. De asemenea, nu avem cum să nu remarcăm că a ştiut să gestioneze situaţiile critice într-un context extrem de dificil”, a scris liderul liberal pe Facebook