Șicane între PSD și PNL. Gabriel Zetea, virulent la adresa lui Rareș Bogdan: ‘Meniurile din restaurantele de fiţe pe care le frecventează în Europa NU sunt cărţi’

sursa foto: detectivul de presa soc

Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a declarat că Rareş Bogdan probabil „a vrut să se deghizeze în intelectual de Halloween”, în contextul atacurilor pe care liberalul le-a avut la liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu. Zetea a avut un mesaj pentru prim-vicepreşedintele PNL şi i-a transmis „meniurile din restaurantele de fiţe pe care le frecventează în Europa şi de unde se bate cu «specialii» nu sunt cărţi!”.

„După ce «a rezolvat pensiile speciale în 30 de zile», Rareş Bogdan şi-a ales o nouă temă de dezbatere lansând atacuri la adresa PSD şi a liderului social-democrat Marcel Ciolacu. Domnul Rareş Bogdan probabil a vrut să se deghizeze în intelectual de Halloween. Îi spun atât – meniurile din restaurantele de fiţe pe care le frecventează în Europa şi de unde se bate cu «specialii» NU sunt cărţi!”, a scris Gabriel Zetea, duminică pe Facebook.

Reacţia lui Gabriel Zetea vine în contextul în care Rareş Bogdan a declarat că are câteva mii de cărţi în plus citite faţă de Marcel Ciolacu şi dacă se apucă să vorbească de liderul PSD, acesta „trebuie să îşi ia trei firme de consultanţă să-i pună vorbele în gură”. Liberalul a mai precizat că s-a luptat cu „personaje mult mai cultivate ca Marcel Ciolacu” şi l-a dat exemplu pe Victor Ponta.

Prim-vicepreşedintele PNL i-a cerut ministrului Muncii Marius Budăi să „nu mai stea toată seara să mintă pensionarii cu plânsete de crocodil” şi să rezolve problema pensiilor. El a mai afirmat că PSD, prin Ministerul Muncii şi Ministerul Finanţelor ar fi bine să găsească bani pentru ca pensiile să crească cu cât mai mult posibil.