Un senator PSD acuză ‘marea mizerie’ PNL-USR de la București: ‘Unul dintre cei mai performanți manageri de spital a fost dat afară’

sursa foto: digi24

Unul dintre cei mai performanți manageri de spital din București, dr Victor Căuni, a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la București, acuză senatorul PSD Daniel Zamfir: „Știu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina, că este un manager cum rar am întâlnit”.

„Marea mizerie PNL-USR de la București. Astăzi (luni – n.r.), unul dintre cei mai performanți manageri de spital din București, dr Victor Căuni a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la București. Faptul că dr. Căuni s-a „încăpățânat” să se deschidă spitalul în pandemie să poată fi tratați și bolnavii cronici, pot să va spun, cu mâna pe inima, pentru că îl cunosc personal și știu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina, că este un manager cum rar am întâlnit”, scrie pe Facebook Daniel Zamfir.

El afirmă că „alianța peneliștilor cu useriștii și nefericitul primar general” e peste puterea sa de înțelegere.

„Ce-i leagă oare, atât de tare, pe peneliști și useristi din București să rămână mâna-n mâna sub comandă lui NIMICusor? Am pretenția că înțeleg multe lucruri în politică, dar alianța penelistilor cu useriștii și nefericitul primar general e peste puterea mea de înțelegere”, conchide Zamfir.