Victor Ponta, revoltat: ‘Toată povestea asta cu pastilele de iod – încă o manipulare’

sursa foto: digi24

Fostul premier Victor Ponta consideră că atenţia opiniei publice este deliberat deviată către teme minore sau care nu sunt urgente pentru România, cum ar fi pastilele de iod pentru prevenţia unui dezastru nuclear sau războiul din Ucraina.

„Toata povestea asta cu pastilele de iod ( ca vine bomba nucleara peste noi si doar cei cu pastila in buzunar scapa) – inca o manipulare ( “prosteala” sa inteleaga toti) . Nu cred ca vine nicio bomba nucleara – si , daca vine, oricum nu facem nimic cu pastilele alea ridicole. Dar trebuie sa vorbim de Ucraina, de Covid , de cum ajutam Moldova cu pastile de iod ( cand ii ajutam in 2014 cu gradinite, spitale si ambulante nu era bine) – doar sa nu vorbim despre inflatie, criza economica, distrugerea firmelor romanesti , birocratie, nepotism, incompetenti in functii inalte, cumparat de avioane vechi si scumpe pt promovare personala samd!
Eu propun sa dam pastilele de iod doar “focilor fericite” – ei trebuie sa supravietuiasca , noi ceilalti nu contam!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.