Atac armat în Iași. Bărbat împuşcat în gât, în plină stradă, dintr-o maşină/ Polițiștii caută atacatorul

sursa foto: playtech.ro

Un bărbat de 40 de ani a fost împuşcat în gât, miercuri seara, dintr-o maşină. Polițiștii au fost imediat alertaţi cu privire la incident. Bărbatul a fost transportat la spital. Cel care a tras a fost identificat de oamenii legii, dar până la această oră nu a fost găsit.

”Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de polițiști, fiind căutat. Din verificările efectuate rezultă faptul că cei doi se cunoșteau.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de omor”, informează IJP Iași.

Incidentul s-a produs în cartierul Alexandru cel Bun din orașul Iaşi. Medicul şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a afirmat că bărbatul a fost împuşcat în zona cervicală şi că a fost internat în Clinica de Chirurgie din cadrul spitalului Sfântul Spiridon.

”A fost adus cu o maşină privată un bărbat de 40 ani cu plagă în regiunea cervicală anterioară. A fost tratat întâi în UPU, apoi a fost internat în Clinica 1 Chirurgie”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu.
Omul a fost dus la UPU ”Sf. Spiridon” cu o mașină personală.