Copilărie furată pentru o fetiță din Botoșani: a fost violată de cei trei fraţi şi abuzată de tată; ororile au ieșit la iveală abia acum

sursa foto: pixabay

Un bărbat de 41 de ani şi trei tineri cu vârste între 17 şi 19 ani, din judeţul Botoşani, au fost arestaţi preventiv pentru agresiune sexuală şi viol. Bărbat este suspectat că, timp de doi ani, şi-a atins fiica minoră în zonele intime, iar tinerii, fraţii fetei, ar fi avut frecvent raporturi sexuale cu aceasta, prin violenţă.

Poliţia Judeţeană Botoşani a anunţat, duminică, faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele a patru persoane, un bărbat de 41 de ani şi trei tineri de 20, 19 şi 17 ani, toţi din comuna Unţeni, cercetaţi pentru agresiune sexuală şi viol.

„Din cercetări, a reieşit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinţei acesteia. Totodată, în aceeaşi perioadă, cei trei tineri, fraţi cu victima, prin constrângere şi violenţă, ar fi întreţinut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora”, a arătat sursa citată.

Cei patru au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Botoşani, iar duminică au fost prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, fiind admisă propunerea organelor judiciare de arestare preventivă pentru 30 de zile.