Incendiu la Cercul Militar. O persoană a fost rănită

sursa foto: mediafax

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, în jurul orei 3,00, într-un spaţiu tehnic de mici dimensiuni aflat la parterul Palatului Cercului Militar Naţional din Bucureşti, unde s-au aprins o perdea şi o serie de cabluri telefonice.

„Doi militari din cadrul Brigăzii 30 Gardă ‘Mihai Viteazul’, care asigurau paza Palatului Cercului Militar Naţional, au intervenit prompt pentru stingerea flăcărilor. Unul dintre ei a suferit arsuri în timpul intervenţiei, fiind transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde se află în stare stabilă”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) transmis, vineri, AGERPRES.

Pentru stingerea incendiului au intervenit, în jurul orei 3,20, şi forţele ISU Bucureşti-Ilfov, chemate prin apel la 112. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 3,35, fără a fi înregistrate pagube materiale majore.

„Cauzele incendiului vor fi cercetate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. De asemenea, la nivelul Cercului Militar Naţional a fost numită o comisie administrativă pentru stabilirea circumstanţelor producerii acestui eveniment”, arată sursa citată.