Ministrul Mediului, acțiune de control în Bolintin Vale

sursa foto: Facebook

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu (GNM), Jandarmeria Română şi Poliţia Română, alături de ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, au mers, joi dimineaţa, în zona Bolintin Vale, pentru surprinderea activităţilor ilegale din domeniul deşeurilor, informează ministerul de resort.

„În această dimineaţă, Garda Naţională de Mediu (GNM), împreună cu Jandarmeria şi Poliţia au descins în zona Bolintin Vale, pentru surprinderea activităţilor ilegale din domeniul deşeurilor. În teren sunt 15 echipe de control, formate din 30 de comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu, 35 de poliţişti din cadrul Poliţiei Române, Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, Direcţia de Ordine Publică şi 60 de jandarmi”, precizează sursa citată.

Conform ministerului, 13 dintre cele 15 echipe descind în 13 puncte în care se presupune că se desfăşoară activităţi de colectare de deşeuri feroase şi neferoase, precum şi dezmembrări auto, fără a deţine acte de reglementare. Totodată, alte două echipe verifică transporturile de deşeuri din zonă.