Messi semnează un nou contract. Are o ofertă ‘mesianică’

sursa foto: sky sports

Jurnaliștii de la Marca anunță faptul că Lionel Messi a decis să semneze prelungirea contractului cu cei de la PSG.

Campionul mondial are pe masă o ofertă ”mesianică”, iar șeicii se pregătesc să îi ofere un munte de bani.

În ciuda ofertelor din lumea arabă, Messi a decis să își prelungească contractul cu PSG. Argentinianul intra în ultimele 6 luni de contract și putea semna liber cu orice altă echipă.

Conform anuțului făcut de publicația spaniolă Marca, Jorge Messi și PSG au ajuns la un acord pentru reînnoirea contractului campionului mondial.

Durata, încă un an, încă doi ani sau un an plus încă unul, și salariul jucătorului sunt cele două aspecte care mai trebuie puse la punct. PSG vrea să se asigure că face „o propunere mesianică, imposibil de refuzat”, spun cei de la Marca, susținând că Messi vrea să joace în continuare la Paris.

„El este fericit la Paris, familia sa s-a adaptat deja, iar clubul francez este încântat să-l aibă în rândurile sale pe căpitanul campioanei mondiale Argentina”, scrie publicația citată.

Cei de la PSG intenționează să ducă o întreagă campanie de marketing în jurul lui Messi.

”Leo se retrage la Paris”. Cu acest slogan vor veni cei de la PSG, iar în termeni de imagine acest nou contract va genera venituri uriașe

Sosirea lui Messi în Orașul Luminilor a avut un impact direct asupra lui PSG. De când a ajuns la PSG, argentinianul a generat venituri de 700 de milioane de euro.

Sosirea lui a atras până la 10 sponsori noi. Printre acești sponsori se numără mărci precum Dior, Gorillas, Crypto.com, PlayBetR, GOAT, Snart Good Thins, Volt, Big Cola, Sports Water și Autohero.

Impactul lui Messi a creat o creștere exponențială a numărului de tricouri vândute. PSG a vândut în primul sezon peste un milion de unități, între 90 și 160 de euro bucata, mai mult de 60% dintre acestea purtând numele starului argentinian. Cererea a crescut cu până la 40 la sută.

Messi a bifat 19 partide în acest sezon pentru PSG. Are 12 goluri și 14 assist-uri. În total, pentru francezi are 23 de reușite și 29 de pase de gol în 53 de meciuri.