Actorul Eugen Cristea, detalii șocante despre boala teribilă cu care se confruntă: ‘N-am vrut să mai trăiesc! Mi s-a făcut frică!’

sursa foto: antena3.ro

Eugen Cristea, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din țara noastră, a oferit detalii șocante despre boala teribilă cu care se confruntă. Actorul a trecut prin momente grele și susține că și-a dat seama că se confruntă cu această problemă de când a început pandemia de COVID-19.

„Această depresie și pot să vă spun exact diagnosticul de pe fișa de internare, căci am fost și internat, puțină lume știe asta. Scrie sindrom depresiv agravat. Deci ca să știți. El a lucrat încet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat încet, la fel cum lucrează și cariile în lemn. El a început încet de când a început pandemia. Ca de obicei, am căutat să mă refugiez în muncă, am reușit să fac destul de multe lucruri”, a declarat Eugen Cristea la Antena Stars.

Eugen Cristea ajunsese la un moment critic cauza depresiei, când nu-și mai dorea să trăiască.

„M-a durut un pic în gât, o jumătate de oră, și un pic de febră vreo două ore, 37 cu 1, ca să vă dau date exacte. Deci m-am speriat. Și din această spaimă, spaima aceasta s-a întors cumva înlăuntrul meu și mi-a provocat… cum să vă spun… n-am vrut să mai trăiesc! Mi s-a făcut frică!”, a mai spus Eugen Cristea.