Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului fiului său, Liam. Ce a postat impresara pe rețelele sociale

sursa foto: digisport.ro

Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului fiului său, Liam, care a avut loc duminică. Chiar dacă cei doi sunt în plin scandal, impresara i-a transmis celui mic doar gânduri de bine.

„Noi familia Prodan îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.

Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu.

Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, este mesajul postat de Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.