‘Chirurgul vedetelor’ a murit în urma unui accident

sursa foto: fanatik

Călin Doboș, supranumit ”chirurgul vedetelor”, a murit într-un accident teribil. Tragedia a avut loc în București, pe Pasajul Basarab. La momentul producerii teribilului accident, medicul estetician se afla pe un scuter.

Călin Doboș a pierdut brusc controlul direcției de deplasare, iar impactul a fost unul extrem de violent, motiv pentru care medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l putea salva.

”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției.

În anul 2020, medicul fusese condamnat pentru ucidere din culpă.

Călin Doboş fusese condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, după ce o pacientă pe care a operat-o a murit în urma unei intervenții de liposucție.